Sripanggung Tjaraka

ISBN:

Published: 2002

Paperback

154 pages


Description

Sripanggung  by  Tjaraka

Sripanggung by Tjaraka
2002 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 154 pages | ISBN: | 4.38 Mb

Kahirupan masarakat di kontrakan entéh tacan loba diungkab dina sastra Sunda, padahal éta téh hiji kanyataan dina kahirupan urang Sunda.Sripanggung beunangna Tjaraka kaasup karya sastra Sunda anu ngungkab hal éta. Katara onjoyna ieu roman munMoreKahirupan masarakat di kontrakan entéh tacan loba diungkab dina sastra Sunda, pa­dahal éta téh hiji kanyataan dina kahirupan urang Sun­da.Sripanggung beunangna Tjaraka kaasup kar­ya sas­tra Sunda anu ngungkab hal éta.

Katara onjoy­na ieu roman mun dibandingkeung jeung kar­ya-karya liana anu nyokot kasang tukang ka­hi­rupan di kontrakan entéh. Lain baé ku lantaran ajén sas­trana leuwih unggul, tapi deuih gambaran kahi­rup­an sapopoé masarakat kontrakan anu dica­ri­ta­keun ku pangarang karasa leuwih ébréh jeung leu­wih realistik.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Sripanggung":


dhltennis.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us