Maktens tiaror Del 3 - Bortom Världens mur Sandra Petojevic

ISBN:

Published: December 10th 2010

385 pages


Description

Maktens tiaror Del 3 - Bortom Världens mur  by  Sandra Petojevic

Maktens tiaror Del 3 - Bortom Världens mur by Sandra Petojevic
December 10th 2010 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 385 pages | ISBN: | 7.42 Mb

Nikoforaz har nu alla tre Maktens tiaror vilket gör honom oövervinnelig och odödlig, men samtidigt har han förvandlats till en ondskefull tyrann, något som drabbar furstinnan Fenestra och hennes vänner. Chikamaarerna fruktar något de kallarMoreNikoforaz har nu alla tre Maktens tiaror vilket gör honom oövervinnelig och odödlig, men samtidigt har han förvandlats till en ondskefull tyrann, något som drabbar furstinnan Fenestra och hennes vänner.

Chikamaarerna fruktar något de kallar Chappaai - något som Nikoforaz tänker utnyttja för att uppnå ett totalt världsherravälde. Samtidigt förklarar traniboren, matebernas osårbare solkejsare, krig mot honom ...Under tiden växer Mögalirträsket okontrollerat och hotar att uppsluka hela kontinenten och utplåna allt liv, något som furstinnan Takaara inte tänker på när hon planerar att störta Nikoforaz från tronen.

Till sin hjälp har hon Veriata, prinsessan som säger sanningen om allt ...De råkar ut för många spännande äventyr, kulturkrockar och de möter märkliga personer och ruskiga varelser. Det finns inga vattentäta gränser mellan ont och gott, inte heller mellan olika världar ...Bortom Världens mur är den tredje delen i trilogin Maktens TiarorSandra Petojevic är filosofie magister i konst- och bildvetenskap inom det kulturvetenskapliga programmet på Göteborgs Universitet.

Hon är född i Piteå 1969, men har rötter i Balkan. Hon jobbar som sjökortsrättare på Nautic i Göteborg där hon har bott sedan 1973, ett arbete som kräver tålamod och minutiös noggrannhet. Hon är även mycket intresserad av fantasy, sci-fi, tidsresor, filmer och arkitektur, och hennes största hobby är att skriva, fotografera och teckna.

Dessutom tycker hon om att skildra händelser ur den andres perspektiv, så att man får inblick i hur konflikter uppstår, utan förutfattade meningar.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Maktens tiaror Del 3 - Bortom Världens mur":


dhltennis.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us