Multigáz András Péter Kovács

ISBN:

Published:

Paperback

316 pages


Description

Multigáz  by  András Péter Kovács

Multigáz by András Péter Kovács
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 316 pages | ISBN: | 3.53 Mb

Ez a könyv segített észrevennünk a térképen Magyarországot. - (Nyújork Tájmsz)Zseniális. Kár, hogy nem angol, nem piros és nem tea. - (Monti Python, a híres társulat névadója)Kár, hogy ezt már nem érhettem meg. - (Petőfi Sándor)Ez nem olyanMoreEz a könyv segített észrevennünk a térképen Magyarországot. - (Nyújork Tájmsz)Zseniális.

Kár, hogy nem angol, nem piros és nem tea. - (Monti Python, a híres társulat névadója)Kár, hogy ezt már nem érhettem meg. - (Petőfi Sándor)Ez nem olyan fos, mint a többi genny. Ez csak szar. - (fosozo.hu)Tudjuk, kik íratták ezt a könyvet. - (Csete Máté)Könnyezve röhögtem. Szerencsére nem látott meg senki. - (Paoló Kojeljó)Topor János egy briliáns szélhámos, akit egy közepes képességű behajtó üldöz.

Csete Máté egy üldözési mániás, gyanakvó kispolgár, akit ugyebár mindenki üldöz. Új munkahelyük, a Hálózat pedig egy telekommunikációs cégnek álcázott, országos átverés, amely még a saját dolgozóit is az orruknál fogva vezeti: Zarvant, az iráni származású, meleg marketingigazgatót, és Esztit, a trágár, de jólelkű ügyfélkapcsolati vezetőt.

Mire Topor és Csete rájönnek arra, hogy nemcsak a cég mottója, de a működése is multigáz, a főbűnösök máris a nyakukba varrtak mindent. Két napjuk marad, hogy tisztázzák magukat, lerántsák a leplet az igazi rosszfiúkról, kifizessék Topor behajtóját, és megszerezzék Csetének Eszti szívét...Kovács András Péter első regénye egy elmés krimi-komédia, amely hiteles és szórakoztató képet ad szolgáltatókról és ügyfelekről, multikról és ügyeskedőkről- azokról, akik manapság hajtják a munkát, és azokról is, akik nagy ívben elkerülik.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Multigáz":


dhltennis.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us