De lijfwacht (Joe Pike, #1) Robert Crais

ISBN:

Published:

Paperback

282 pages


Description

De lijfwacht (Joe Pike, #1)  by  Robert Crais

De lijfwacht (Joe Pike, #1) by Robert Crais
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 282 pages | ISBN: | 7.30 Mb

Eén moment dacht ze de stad voor zichzelf te hebben... Larkin Barkley, de 22-jarige blonde dochter van een puissant rijke vader, scheurt met haar Aston Martin door de nachtelijke straten van LA zonder zich iets aan te trekken van verkeerslichten ofMoreEén moment dacht ze de stad voor zichzelf te hebben...

Larkin Barkley, de 22-jarige blonde dochter van een puissant rijke vader, scheurt met haar Aston Martin door de nachtelijke straten van LA zonder zich iets aan te trekken van verkeerslichten of andere weggebruikers. Heel even voelt ze zich helemaal vrij.

Maar dan verschijnt uit het niets een Mercedes - de klap is enorm. Haar getuigenis van het ongeluk in die nacht blijkt essentieel voor het proces dat het Openbaar Ministerie voert tegen enkele drugsbaronnen. Voor het eerst in haar leven probeert Larkin iets goeds te doen, maar door haar medewerking aan het onderzoek wordt ze het doelwit voor een groep meedogenloze moordenaars.

Joe Pike, ex-politieman en ex-marinier, wordt als lijfwacht ingehuurd om Larkin te beschermen. Maar wanneer ze al een paar uur na aankomst op hun schuiladres worden aangevallen, weet Pike dat de andere partij beter geïnformeerd is dan hij. Dus besluit hij niet af te wachten, maar de jagers zelf op te sporen, daarbij gehinderd door het verwende gedrag van zijn beschermelinge enerzijds en het nietsontziende geweld van drugsbendes en doodseskaders anderzijds.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "De lijfwacht (Joe Pike, #1)":


dhltennis.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us